Cycling in Slovenia

SKUPINSKA TURA

0
2.750

14 dni

Največja Južnoameriška država je čarobna mešanica različnih narodnosti, zanimivih kultur, ver, okusov, prelepih nasmehov in dinamičnih ritmov. Tokratni kolesarski program je speljan po Južni Braziliji, najmanjši a hkrati najbolj razviti regiji v vsej Braziliji.

Skupinska tura

0
685

4 noči / 5 dni

Kolesarsko potovanje je čudovita kombinacija prelepe in neokrnjene narave in osupljivih ter zgodovinsko bogatih mest. Naravni park Delte Po zajema izredne naravne danosti in znamenitosti, mesta kot so Mantova, Ferrara in Chioggia pa so prava paša za oči, še posebej, če jih doživljaš na kolesu. Kolesarjenje je nezahtevno, primerno prav za vse ljubitelje spoznavanja zanimivih krajev na aktiven način.

Individualna tura

0
155

2 noči / 3 dni

Za vse tiste, ki iščete malo več neodvisnosti in raje na lasten način in v svojem ritmu raziskujete okolico, namesto da sledite vodniku, ki vas usmerja v pravo smer, bo individualen način kolesarjenja pravšnja izbira. Če pa si poleg napisanega želite preživeti še nekaj dni v mirni in lepi vasici, ki leži v središču doline reke Reke oziroma Vremske doline, bo takšen kolesarski vikend paket kratek a vseeno čudovit aktiven oddih.
30

1 dan

Enodnevni kolesarski izlet čez zelene in valovite Brkine ter Vremsko dolino a s pomočjo električnih koles. Lepa narava, mirne ceste, dobra malica in prijetna družba. Ste z nami?
Showing 1-4 of 10 results