Cycling in Slovenia

815

4 noči / 5 dni

V prvomajskem terminu bomo na kolesu spoznavali prelepa srednjeveška beneška mesta, nekatera manj turistično poznana, vsa pa z osupljivo arhitekturo, očarljivimi trgi, palačami, gradovi in tistim edinstvenim italijanskim šarmom.

Skupinska tura

0
755

4 noči / 5 dni

Blatno jezero je popolna destinacija za kolesarske popotnike, saj so kolesarske steze in kolesarska infrastruktura odlično urejene. Poleg dobre kolesarske infrastrukture, lepe narave in zdraviliškega turizma, pa se "Balaton" ponaša tudi z elegantnimi palačami, dvorci in bogato kulturno dediščino.

Skupinska tura

0
995

4 noči / 5 dni

Kolesarsko potovanje je čudovita kombinacija prelepe in neokrnjene narave in osupljivih ter zgodovinsko bogatih mest. Naravni park Delte Po zajema izredne naravne danosti in znamenitosti, mesta kot so Mantova, Ferrara in Chioggia pa so prava paša za oči, še posebej, če jih doživljaš na kolesu. Kolesarjenje je nezahtevno, primerno prav za vse ljubitelje spoznavanja zanimivih krajev na aktiven način.
1.335

7 noči / 8 dni

Slikovito kolesarsko potovanje po najbolj prepoznavni pokrajini Romunije -  Transilvanija, dežela gradov, gora in srednjeveških mest, regija lepih kozolcev, konjskih vpreg in podeželskih cest.
Showing 1-4 of 17 results