Cycling in Slovenia

SKUPINSKA TURA

0
2.750

14 dni

Največja Južnoameriška država je čarobna mešanica različnih narodnosti, zanimivih kultur, ver, okusov, prelepih nasmehov in dinamičnih ritmov. Tokratni kolesarski program je speljan po Južni Braziliji, najmanjši a hkrati najbolj razviti regiji v vsej Braziliji.

Skupinska tura

0
685

4 noči / 5 dni

Kolesarsko potovanje je čudovita kombinacija prelepe in neokrnjene narave in osupljivih ter zgodovinsko bogatih mest. Naravni park Delte Po zajema izredne naravne danosti in znamenitosti, mesta kot so Mantova, Ferrara in Chioggia pa so prava paša za oči, še posebej, če jih doživljaš na kolesu. Kolesarjenje je nezahtevno, primerno prav za vse ljubitelje spoznavanja zanimivih krajev na aktiven način.
190

1 noč / 2 dni

Pridružite se nam na nepozabnem kolesarskem potepanju po karantanskih poteh, kjer vam bomo v dveh dneh prikazali en delček te lepe dežele, s tako značilno tromejno lego ob severnem vznožju gorske verige Karavank. Pokrajina je čudovita, v alpskem območju, s preteklostjo, ko je tudi tu prevladovalo pretežno kmečko prebivalstvo. Mi pa bomo te prelepe, slovenske kraje na avstrijskem Koroškem odkrivali, kako drugače kot, na kolesu…

SKUPINSKA TURA

0
65

1 dan

Pridružite se nam na zanimivem enodnevnem kolesarskem izletu po Rožu, na avstrijskem Koroškem. Pokrajina je čudovita, v alpskem območju in z izredno zanimivo zgodovino. Mi pa jo spoznavamo na kolesu, v spremstvu koroškega Slovenca, odličnega poznavalca zgodovine avstrijske Koroške.
Showing 1-4 of 12 results