O nama

SLOACTIVE

SloActive sva ustanovila  kolesarska navdušenca, ki menita, da je najboljši način za raziskovanje in spoznavanje sveta s kolesom.

Veliko kolesariva tako v tujini kot (in še raje) po naši lepi  Sloveniji. Ponujava potovanja ter izlete, ki naju najbolj navdihujejo; tista z lepo pokrajino, očarljivimi vasicami, kraje z bogato zgodovino in privlačnimi mesti. Našla sva najboljša mesta za bivanje, odkrivala najbolj prijetne gostilne in kavarne, kjer lahko okušate lokalne dobrote in se pocrkljate z okusno kavo.

V ponudbi boste našli različna  potovanja in izlete, za vse vrste kolesarjev, ne glede na starost, spol ali sposobnost, vsakdo lahko doživi užitek kolesarjenja in postane raziskovalec kar s sedeža kolesa.

Kategorije

Najine kolesarske počitnice oz izleti so razvrščeni po treh kategorijah. Upoštevajoč  prevoženo razdaljo, v kombinaciji z razmerami na progah (poti vključujejo kolesarjenje po asfaltnih cestah, makadamske poti, gozdne in kolesarske steze), podnebjem in premaganimi višinskimi metri. Te kategorije so namenjene kot smernice, da se boste lažje odločili ali je posamezno potovanje ali izlet primeren za vas. Vsekakor sva vam na voljo za vsa vprašanja in več informacij.

Lažja tura

Idealna za tiste ne redne kolesarje. Pot je v glavnem ravna z občasnimi krajšimi in ne strmimi vzponi. Dnevne razdalje so med 25 km - 40 km na dan.

Zmerna tura

Idealna za tiste, ki redno kolesarijo. Pot vključuje nekaj gričev, čeprav se bomo izognili najtežjim in najdaljšim vzponom. Dnevne razdalje so med 40 km - 60 km na dan.

Težja tura

Idealna za redne kolesarje, ki iščejo daljše razdalje in več izzivov. Naravne poti bodo seveda vključevale tudi nekaj gričev in vzponov. Dnevne razdalje so od 40 km - 70 km na dan.

Čisti užitek

V obeh primerih za rezervacije hotelov, prevoz prtljage in ostalih potovalnih zadev poskrbiva midva.


Želiva, da na kolesu uživate, se zabavate in da sproščeno odkrivate nove kraje.
Za vse ostale podrobnosti pa bo poskrbela SloActive.

Tipi potovanj

Skupinski oz V spremstvu

Najine skupine so majhne, običajno 7-16 oseb, kar pomeni, da takšni izleti ne motijo krajev, ki jih obiščemo. Plus, manjše število gostov ustvarja dobro skupinsko dinamiko; spoznali boste veliko različnih ljudi iz različnih okolij in poklicev, vsem pa je skupna želja po aktivnem načinu potovanja.
Spremljevalec oziroma vodnik odvzame marsikatero skrb in tegobo pri načrtovanju potovanja, rezervacijah in ostalih nujnosti, ki spadajo zraven. Vi se enostavno osredotočite na uživanje v vsakem trenutku vaše avanture. Pri potovanjih v daljne kraje skupino poleg slovenskega spremljevalca spremlja tudi lokalni vodič. Tako boste dobili edinstven vpogled v lokalno življenje tamkajšnjih ljudi. Poleg turističnih znamenitosti, poznajo zgodbe za njimi, vam predstavijo njihov način življenja, lokalne običaje. Vsak izmed nas se bo še posebej potrudil, da bo vaš dopust najboljši možen in da se ga boste še dolgo z veseljem spominjali!

 

Individualni

Za tiste, kateri imate rajši potovanje v svojem ritmu namesto da sledite vodniku, ki vas usmerja v pravo smer, bo individualen način potovanja idealen za vas. Na samo vodenih kolesarskih turah je odločitev kdaj začeti, kje se ustaviti, kaj pogledati, vaša. Temelji na vaših osebnih interesih in željah, seveda s pomočjo našega podrobnega opisa poti, ki zagotavlja vse informacije, ki jih potrebujete za vaš izbrani cilj potovanja. Želite preživeti leno sončno popoldne ob jezeru namesto gonjenja pedal še nekaj ur? Pri individualnem načinu potovanja si postavite svoj tempo, kar pomeni, da je vedno čas za plavanje v morju, ovinek v bližnji muzej ali pa tisto dodatno sladico po kosilu!

Za vse, ki iščete malo več neodvisnosti, vam samo vodeni kolesarski izleti nudijo priložnost, da na lasten način raziskujete okolico. SloActive, pa seveda, poskrbi za vse ostalo – potek in opis kolesarske trase, vaše hotelske rezervacije, prevoz prtljage med namestitvami… Idealno za romantičen pobeg, obletnico ali rojstni dan!

Želiva si, da na kolesu uživate, se zabavate in da sproščeno odkrivate nove kraje. Za vse ostale podrobnosti naj poskrbi SloActive.

 

Potovanja narejena po meri

Potrebujete pomoč pri načrtovanju vašega naslednjega privlačnega potovanja? Za vas, vašo družino, prijatelje ali sodelavce lahko urediva potovanje ali izlet kot si ga želite. Povejte, pišite, kam bi radi potovali; kako razmišljate o potovanju; zaupajte nama ideje, ki jih imate. In poskrbela bova za vašo naslednjo nepozabno pustolovščino! V sodelovanju z vami, lahko skupaj pripravimo vaš sanjski oddih.

Vam je všeč že obstoječe potovanje ali izlet v najini ponudbi, pa bi radi dodali še malo dodatnega vznemirjenja? Sporočite nama vaše želje. Dovolite, da vam SloActive pomaga ustvariti popolno avanturo, narejeno posebej za vas.

 

Krajša potovanja ali enodnevni izleti = Velika dogodivščina

Verjameva, da je vedno nekaj časa, vsaj za kratek pa vseeno čudovit oddih. In če to verjamete tudi sami, bo najina ponudba dnevnih izletov ali krajših potovanj, prava za vas.

Takšna izbira je idealna za vsakogar, ki si želi malo vznemirjenja, pa nima časa za daljše potovanje. Najin izbor kratkih počitnic pomeni, da lahko v samo podaljšanem vikendu kolesarite nekje v sosednji državi, občudujete … ali pa uživate v miru v …. kraški vasi Vremski Britof (Apartmaji Jankovi). Vse kar morate storiti je, da si vzamete nekaj prostih dni, ostalo urediva midva.

V ponudbi boste našli različna  potovanja in izlete, za vse vrste kolesarjev, ne glede na starost, spol ali sposobnost, vsakdo lahko doživi užitek kolesarjenja in postane raziskovalec kar s sedeža kolesa.

Pišite