Kolesarske ture

Še vedno aktivno odkrivamo Slovenijo. Tokrat se odpravimo proti severu celjske kotline in sledimo zgodbi o sledeh nekdanjega morja, katerega ostanki so še danes vidni po okoliških gozdovih.
40

1 dan

Zanimiv kolesarski izlet, kombinacija bogate zgodovine, prelepe narave in hmeljarske kulture.
35

1 dan

Nepozabno kolesarsko doživetje po Solčavski panoramski cesti, ki slovi po svoji izredni lepoti.
145

2 nočitvi

Enkratna kombinacija namestitve v mirni in pristni kraški vasici, kolesarjenja po edinstvenih Brkinih in vrhunske masaže.

Skupinska tura

0
480

3 noči / 4 dni

Tokrat bomo s kolesarskega sedeža spoznavali Štajersko in Pomurje. Začnemo v Mariboru, drugem največjem slovenskem mestu, obdanem z vinorodnimi griči in prostranimi pohorskimi gozdovi. Tema bodo čudoviti gradovi, fascinantna arhitektura, zdravilne vode in vinorodne gorice.

Individualni izlet

0
30

1 dan

Prelepe Brkine lahko na kolesu doživite tudi če niste ljubitelj vzponov in klancev. Saj vas na najvišjo točko, prav v srce Brkinov, visoko ležečo in očarljivo vas Artviže (787 m), pripeljemo. Od tam pa prijetno kolesarite nazaj v Vremsko dolino.

Skupinski izlet

0
30

1 dan

Eno največjih presihajočih jezer v Evropi, slikovita kraška dolina Rakov Škocjan in bujna ter raznolika narava. Prava kolesarska poslastica!
95

1 noč / 2 dni

Aktivno dvodnevno kolesarsko - pohodno doživetje na Krasu. Edinstvena kraška pokrajina in prijetno druženje ob kraških dobrotah.

Skupinska tura

0
590

4 noči / 5 dni

Blatno jezero je popolna destinacija za kolesarske popotnike, saj so kolesarske steze in kolesarska infrastruktura odlično urejene. Poleg dobre kolesarske infrastrukture, lepe narave in zdraviliškega turizma, pa se "Balaton" ponaša tudi z elegantnimi palačami, dvorci in bogato kulturno dediščino.

SKUPINSKA TURA

0
2.750

14 dni

Največja Južnoameriška država je čarobna mešanica različnih narodnosti, zanimivih kultur, ver, okusov, prelepih nasmehov in dinamičnih ritmov. Tokratni kolesarski program je speljan po Južni Braziliji, najmanjši a hkrati najbolj razviti regiji v vsej Braziliji.

Skupinska tura

0
685

4 noči / 5 dni

Kolesarsko potovanje je čudovita kombinacija prelepe in neokrnjene narave in osupljivih ter zgodovinsko bogatih mest. Naravni park Delte Po zajema izredne naravne danosti in znamenitosti, mesta kot so Mantova, Ferrara in Chioggia pa so prava paša za oči, še posebej, če jih doživljaš na kolesu. Kolesarjenje je nezahtevno, primerno prav za vse ljubitelje spoznavanja zanimivih krajev na aktiven način.
565

6 noči / 7 dni

Slikovito kolesarsko potovanje po Sloveniji, ki ponuja najbolj pomembne turistične znamenitosti Slovenije. Začne se v naši elegantni prestolnici, nadaljuje čez zeleno podeželje, mimo vasi, ki so urejene in očarljive kot iz kakšne filmske scene, čez edinstven kraški svet, poln skritih in odkritih čudes, vse do najlepšega mesta na slovenski obali.

Individualna tura

0
155

2 noči / 3 dni

Vabljeni na kratek a čaroben aktivni oddih v Vremski Britof, mirno kraško vasico, ki leži v središču doline reke Reke v Parku Škocjanske Jame. Nameščeni v udobnem apartmaju, vsak dan lahko izbirate med različnimi kolesarskimi izleti in odkrivate Kras in Brkine, ali obiščete bližnji Trst. Gorski kolesarji boste navdušeni nad Vremščico, vzpon bo poplačan s prelepim razgledom na bližnje in malo bolj oddaljene gorske vrhove ter hribovite Brkine.
40

1 dan

Enodnevni kolesarski izlet čez zelene in valovite Brkine ter Vremsko dolino a s pomočjo električnih koles. Lepa narava, mirne ceste, dobra malica in prijetna družba. Ste z nami?
20

1 dan

Prevečkrat zapostavljeni in premalo obiskani. In pravi raj za užitkarje na dveh kolesih. To so naši Brkini. Tisti lepi kraji, prekrasni griči, ujeti med visoki planoti Snežnik in Čičarija, med dolino reke Reke in Podgrajsko-Matarskim podoljem.

Individualna tura

0
20

1 dan

Le malo držav se lahko pohvali z naravnim pojavom izjemne svetovne vrednosti. Ta dan prikolesarite do prelepih Škocjanskih jam, ki so že od leta 1986 zapisane v seznam svetovne dediščine (UNESCO). Po želji si jame ogledate, potem pa spet na kolo, raziskovanju kraške pokrajine naproti.

Individualna tura

0
20

1 dan

Zakaj bi se mučili s prometnimi cestami, dragimi in vedno prepolnimi parkirišči? Ko pa se v očarljivi Trst lahko prav lepo pripelje s kolesom. Na poti v Trst si po želji lahko ogledate lepo in zelo zanimivo Divaško jamo, ki jo marsikdo po lepoti primerja celo s Škocjanskimi jamami.