Kolesarske ture

Skupinska tura

0
685

4 noči / 5 dni

Kolesarsko potovanje je čudovita kombinacija prelepe in neokrnjene narave in osupljivih ter zgodovinsko bogatih mest. Naravni park Delte Po zajema izredne naravne danosti in znamenitosti, mesta kot so Mantova, Ferrara in Chioggia pa so prava paša za oči, še posebej, če jih doživljaš na kolesu. Kolesarjenje je nezahtevno, primerno prav za vse ljubitelje spoznavanja zanimivih krajev na aktiven način.
190

1 noč / 2 dni

Pridružite se nam na nepozabnem kolesarskem potepanju po karantanskih poteh, kjer vam bomo v dveh dneh prikazali en delček te lepe dežele, s tako značilno tromejno lego ob severnem vznožju gorske verige Karavank. Pokrajina je čudovita, v alpskem območju, s preteklostjo, ko je tudi tu prevladovalo pretežno kmečko prebivalstvo. Mi pa bomo te prelepe, slovenske kraje na avstrijskem Koroškem odkrivali, kako drugače kot, na kolesu…

SKUPINSKA TURA

0
65

1 dan

Pridružite se nam na zanimivem enodnevnem kolesarskem izletu po Rožu, na avstrijskem Koroškem. Pokrajina je čudovita, v alpskem območju in z izredno zanimivo zgodovino. Mi pa jo spoznavamo na kolesu, v spremstvu koroškega Slovenca, odličnega poznavalca zgodovine avstrijske Koroške.

Individualna tura

0
155

2 noči / 3 dni

Za vse tiste, ki iščete malo več neodvisnosti in raje na lasten način in v svojem ritmu raziskujete okolico, namesto da sledite vodniku, ki vas usmerja v pravo smer, bo individualen način kolesarjenja pravšnja izbira. Če pa si poleg napisanega želite preživeti še nekaj dni v mirni in lepi vasici, ki leži v središču doline reke Reke oziroma Vremske doline, bo takšen kolesarski vikend paket kratek a vseeno čudovit aktiven oddih.
20

1 dan

Prevečkrat zapostavljeni in premalo obiskani. In pravi raj za užitkarje na dveh kolesih. To so naši Brkini. Tisti lepi kraji, prekrasni griči, ujeti med visoki planoti Snežnik in Čičarija, med dolino reke Reke in Podgrajsko-Matarskim podoljem, ki jih po navadi gledate le iz avtomobilov na poti na ali iz Istre oz Kvarnerja.

Individualna tura

0
20

1 dan

Le malo držav se lahko pohvali z naravnim pojavom izjemne svetovne vrednosti.
Ta dan prikolesarite do prelepih Škocjanskih jam, ki so že od leta 1986 zapisane v seznam svetovne dediščine (UNESCO). Po želji si jame ogledate, potem pa spet na kolo in obračate pedala po razgibani pokrajini

Individualna tura

0
20

1 dan

Zakaj bi se mučili s prometnimi cestami, dragimi in vedno prepolnimi parkirišči? Ko pa se v očarljivi Trst lahko prav lepo pripelje s kolesom. Na poti v Trst si po želji lahko ogledate lepo in zelo zanimivo Divaško jamo, ki jo marsikdo po lepoti primerja celo s Škocjanskimi jamami.

Individualna tura

0
35

1 dan

Peca je podolgovata gora na meji med Slovenijo in Avstrijo, ki je prepredena z rovi nekdanjih rudnikov svinca in cinka. Tokratno izhodišče je spodnja postaja gondole, na avstrijski strani, poznana predvsem v zimskem času, ko se ''horde in horde'' smučarskih zanesenjakov vozi na vrh smučišča. Popeljala vas bo do nadmorske višine 1680 m, kjer boste izstopili.

SKUPINSKA TURA

0
45

1 dan

Kolesarsko sezono začnemo ORANŽNO. Zabavno, prijetno in grenko sladko. Popolno. Tako kot je popoln in sedaj že svetovno znan italijanski preprost koktejl napitek, Aperol Spritz. Malo za hec, malo za res, bo ta globalno priljubljena, oranžna osvežitev, rdeča nit našega otvoritvenega kolesarskega izleta.
145

1 noč / 2 dni

V dveh dneh vas bova popeljala po očarljivi kraški pokrajini, po razgibanih in pisanih poteh, ki so se nama zdele najbolj privlačne, skozi vasi, ki spominjajo na stare čase, ustavili se bomo v kavarnah, kjer nama je kava najbolj dišala in jedli kjer je hrana zagotovo izvrstna.