Kolesarske ture

55

1 dan

Skoraj raj si, ti Gorenjska, sive gore in zelene reke... In v enem teh rajev, je doma "Prgarka", ki v okviru turističnega in kulturno umetniškega društva iz Zasipa raziskuje dediščino kraja, ki so ga v preteklosti zaznamovale tepke – avtohtona vrsta hruške, ki se posušena spremeni v prgo.
25

1 dan

Morda se na prvi pogled ne zdi tako ampak Divača in njena okolica je polna zanimivosti. V samo nekaj urah boste doživeli in spoznali edinstveno kraško pokrajino ter slišali marsikatero zanimivo zgodbico.
380

2 noči / 3 dni

Za vse, ki si oddih od vsakdana, predstavljate kot skupek nepozabnih in lepih doživetij in ne samo kot nočitev nekje stran od doma, smo pripravili čudovito mešanico lokalne ponudbe Kras & Brkini.

Individualni izlet

0
30

1 dan

Prelepe Brkine lahko na kolesu doživite tudi če niste ljubitelj vzponov in klancev. Saj vas na najvišjo točko, prav v srce Brkinov, visoko ležečo in očarljivo vas Artviže (787 m), pripeljemo. Od tam pa prijetno kolesarite nazaj v Vremsko dolino.

Skupinski izlet

0
Užitkarski kolesarski izlet po prelepi goriški pokrajini, z obvezno degustacijo lokalnih dobrot.
40

1 dan

Še vedno aktivno odkrivamo Slovenijo. Tokrat se odpravimo proti severu celjske kotline in sledimo zgodbi o sledeh nekdanjega morja, katerega ostanki so še danes vidni po okoliških gozdovih.

Skupinska tura, kombinacija peš + kolo

0
690

4 noči / 5 dni

Zelo zanimiv, pet dneven pohodno-kolesarski program iz asiaških Dolomitov do beneške ravnice. Dih jemajoča narava in najlepša srednjeveška mesta regije Veneto.

Skupinska tura

0
480

3 noči / 4 dni

Tokrat bomo s kolesarskega sedeža spoznavali Štajersko in Pomurje. Začnemo v Mariboru, drugem največjem slovenskem mestu, obdanem z vinorodnimi griči in prostranimi pohorskimi gozdovi. Tema bodo čudoviti gradovi, fascinantna arhitektura, zdravilne vode in vinorodne gorice.
35

1 dan

Nepozabno kolesarsko doživetje po Solčavski panoramski cesti, ki slovi po svoji izredni lepoti.
40

1 dan

Zanimiv kolesarski izlet, kombinacija bogate zgodovine, prelepe narave in hmeljarske kulture.

Skupinski izlet

0
30

1 dan

Eno največjih presihajočih jezer v Evropi, slikovita kraška dolina Rakov Škocjan in bujna ter raznolika narava. Prava kolesarska poslastica!

Skupinska tura

0
685

4 noči / 5 dni

Kolesarsko potovanje je čudovita kombinacija prelepe in neokrnjene narave in osupljivih ter zgodovinsko bogatih mest. Naravni park Delte Po zajema izredne naravne danosti in znamenitosti, mesta kot so Mantova, Ferrara in Chioggia pa so prava paša za oči, še posebej, če jih doživljaš na kolesu. Kolesarjenje je nezahtevno, primerno prav za vse ljubitelje spoznavanja zanimivih krajev na aktiven način.

Skupinska tura

0
590

4 noči / 5 dni

Blatno jezero je popolna destinacija za kolesarske popotnike, saj so kolesarske steze in kolesarska infrastruktura odlično urejene. Poleg dobre kolesarske infrastrukture, lepe narave in zdraviliškega turizma, pa se "Balaton" ponaša tudi z elegantnimi palačami, dvorci in bogato kulturno dediščino.

Skupinska tura

0
560

4 noči / 5 dni

Slikovito kolesarsko potovanje po Sloveniji, ki ga začnemo v naši elegantni prestolnici, nadaljujemo čez zeleno podeželje, mimo vasi, ki so urejene in očarljive kot iz kakšne filmske scene, čez edinstven kraški svet, poln skritih in odkritih čudes, vse do najlepšega mesta na slovenski obali.

Skupinska tura

0
465

3 noči / 4 dni

Štiri dnevno, razgibano kolesarjenje po Triglavskem Narodnem Parku. Začnemo (in končamo) v Radovljici, vmes pa kolesarimo po čudoviti alpski pokrajini, premagamo gorski prelaz, se spustimo v Trento, skozi prelepo soško dolino v Bovec in nazaj na gorenjsko.

Skupinska tura

0
365

2 noči / 3 dni

Prelep preplet skrivnostnega Krasa ter vedno vabljive Istre.
145

2 nočitvi

Enkratna kombinacija namestitve v mirni in pristni kraški vasici, kolesarjenja po edinstvenih Brkinih in vrhunske masaže.

SKUPINSKA TURA

0
2.750

14 dni

Največja Južnoameriška država je čarobna mešanica različnih narodnosti, zanimivih kultur, ver, okusov, prelepih nasmehov in dinamičnih ritmov. Tokratni kolesarski program je speljan po Južni Braziliji, najmanjši a hkrati najbolj razviti regiji v vsej Braziliji.
565

6 noči / 7 dni

Slikovito kolesarsko potovanje po Sloveniji, ki ponuja najbolj pomembne turistične znamenitosti Slovenije. Začne se v naši elegantni prestolnici, nadaljuje čez zeleno podeželje, mimo vasi, ki so urejene in očarljive kot iz kakšne filmske scene, čez edinstven kraški svet, poln skritih in odkritih čudes, vse do najlepšega mesta na slovenski obali.

Individualna tura

0
155

2 noči / 3 dni

Vabljeni na kratek a čaroben aktivni oddih v Vremski Britof, mirno kraško vasico, ki leži v središču doline reke Reke v Parku Škocjanske Jame. Nameščeni v udobnem apartmaju, vsak dan lahko izbirate med različnimi kolesarskimi izleti in odkrivate Kras in Brkine, ali obiščete bližnji Trst. Gorski kolesarji boste navdušeni nad Vremščico, vzpon bo poplačan s prelepim razgledom na bližnje in malo bolj oddaljene gorske vrhove ter hribovite Brkine.