Kolesarske ture

46
SloActive Tradicionalni otvoritveni kolesarski izlet, tokrat po Tržaškem Krasu.
815

4 noči / 5 dni

V prvomajskem terminu bomo na kolesu spoznavali prelepa srednjeveška beneška mesta, nekatera manj turistično poznana, vsa pa z osupljivo arhitekturo, očarljivimi trgi, palačami, gradovi in tistim edinstvenim italijanskim šarmom.
1.180

7 noči / 8 dni

Kolesarski program nas vodi ob obali severovzhodnega polotoka Karpas na Severnem Cipru, skozi čudovito pokrajino in zgodovinska naselja.

Skupinska tura

0
995

4 noči / 5 dni

Kolesarsko potovanje je čudovita kombinacija prelepe in neokrnjene narave in osupljivih ter zgodovinsko bogatih mest. Naravni park Delte Po zajema izredne naravne danosti in znamenitosti, mesta kot so Mantova, Ferrara in Chioggia pa so prava paša za oči, še posebej, če jih doživljaš na kolesu. Kolesarjenje je nezahtevno, primerno prav za vse ljubitelje spoznavanja zanimivih krajev na aktiven način.
1.335

7 noči / 8 dni

Slikovito kolesarsko potovanje po najbolj prepoznavni pokrajini Romunije -  Transilvanija, dežela gradov, gora in srednjeveških mest, regija lepih kozolcev, konjskih vpreg in podeželskih cest.

Skupinska tura

0
1.720
Rodos, znan tudi kot "viteški otok", združuje bogato zgodovino, osupljivo srednjeveško arhitekturo, čudovite plaže in prelepo naravno pokrajino! Slikovito kolesarsko potovanje po enem izmed najlepših in najbolj priljubljenih grških otokov.

Skupinska tura

0
1.795

7 noči / 8 dni

Gruzija, slikovita kavkaška država ob Črnem morju, neverjetno kulturno in zgodovinsko bogata, je več kot odlična destinacija za ljubitelje umetnosti, zgodovine ter seveda narave. Mi jo bomo raziskovali in doživljali na kolesu. Vabljeni na zanimivo kolesarsko potovanje po tej mistični pokrajini.
1.265

7 noči / 8 dni / 5 kolesarskih tur

Lanzarote je najbolj zahodni Kanarski otok, krasi ga značilna črna vulkanska pokrajina, zaradi katere imamo občutek kot bi pristali na luni. Barvni kontrasti črnega vulkanskega peska, zelenih palm, belih hišk, katerih idejni arhitekt je Cesar Manrique in modrina morja, so naravnost osupljivi!

SKUPINSKA TURA

0
2.850

14 dni

Največja Južnoameriška država je čarobna mešanica različnih narodnosti, zanimivih kultur, ver, okusov, prelepih nasmehov in dinamičnih ritmov. Tokratni kolesarski program je speljan po Južni Braziliji, najmanjši a hkrati najbolj razviti regiji v vsej Braziliji.

Skupinska tura

0
Blatno jezero je popolna destinacija za kolesarske popotnike, saj so kolesarske steze in kolesarska infrastruktura odlično urejene. Poleg dobre kolesarske infrastrukture, lepe narave in zdraviliškega turizma, pa se "Balaton" ponaša tudi z elegantnimi palačami, dvorci in bogato kulturno dediščino.

Skupinska tura, kombinacija peš + kolo

0
Zelo zanimiv, pet dneven pohodno-kolesarski program iz asiaških Dolomitov do beneške ravnice. Dih jemajoča narava in najlepša srednjeveška mesta regije Veneto.
55

1 dan

Skoraj raj si, ti Gorenjska, sive gore in zelene reke... In v enem teh rajev, je doma "Prgarka", ki v okviru turističnega in kulturno umetniškega društva iz Zasipa raziskuje dediščino kraja, ki so ga v preteklosti zaznamovale tepke – avtohtona vrsta hruške, ki se posušena spremeni v prgo.
35

1 dan

Morda se na prvi pogled ne zdi tako ampak Divača in njena okolica je polna zanimivosti. V samo nekaj urah boste doživeli in spoznali edinstveno kraško pokrajino ter slišali marsikatero zanimivo zgodbico.

Individualni izlet

0
30

1 dan

Prelepe Brkine lahko na kolesu doživite tudi če niste ljubitelj vzponov in klancev. Saj vas na najvišjo točko, prav v srce Brkinov, visoko ležečo in očarljivo vas Artviže (787 m), pripeljemo. Od tam pa prijetno kolesarite nazaj v Vremsko dolino.

Skupinski izlet

0
Užitkarski kolesarski izlet po prelepi goriški pokrajini, z obvezno degustacijo lokalnih dobrot.

Individualna tura

0
160

2 noči / 3 dni

Vabljeni na kratek a čaroben aktivni oddih v Vremski Britof, mirno kraško vasico, ki leži v središču doline reke Reke v Parku Škocjanske Jame. Nameščeni v udobnem apartmaju, vsak dan lahko izbirate med različnimi kolesarskimi izleti in odkrivate Kras in Brkine, ali obiščete bližnji Trst. Gorski kolesarji boste navdušeni nad Vremščico, vzpon bo poplačan s prelepim razgledom na bližnje in malo bolj oddaljene gorske vrhove ter hribovite Brkine.
20

1 dan

Prevečkrat zapostavljeni in premalo obiskani. In pravi raj za užitkarje na dveh kolesih. To so naši Brkini. Tisti lepi kraji, prekrasni griči, ujeti med visoki planoti Snežnik in Čičarija, med dolino reke Reke in Podgrajsko-Matarskim podoljem.

Individualna tura

0
20

1 dan

Le malo držav se lahko pohvali z naravnim pojavom izjemne svetovne vrednosti. Ta dan prikolesarite do prelepih Škocjanskih jam, ki so že od leta 1986 zapisane v seznam svetovne dediščine (UNESCO). Po želji si jame ogledate, potem pa spet na kolo, raziskovanju kraške pokrajine naproti.

Individualna tura

0
20

1 dan

Zakaj bi se mučili s prometnimi cestami, dragimi in vedno prepolnimi parkirišči? Ko pa se v očarljivi Trst lahko prav lepo pripelje s kolesom. Na poti v Trst si po želji lahko ogledate lepo in zelo zanimivo Divaško jamo, ki jo marsikdo po lepoti primerja celo s Škocjanskimi jamami.