OSEBNI TURISTIČNI VODNIKI

Bi radi kakšen del Slovenije spoznali bolj podrobno? Ali se odpravili na športno aktivnost v družbi izkušenega lokalnega vodnika, s katerim bo varneje in še bolj zabavno?

Ne glede na to, kako želite raziskati našo čudovito Slovenijo in njene skrite in malo manj skrite kotičke, lahko izbirate med najboljšimi lokalnimi turističnimi oziroma športnimi vodniki. Na kolesu, peš, ali v udobju avtomobila, pri vsem vam lahko pomagamo pripraviti izlet ali aktivnost, morda potovanje, oblikovano samo za vas.

Izbirate lahko med klasičnimi turističnimi vodniki, ki vas bodo popeljali skozi zgodovino in kulturo naših krajev, lahko rezervirate svojega gorsko kolesarskega vodnika, s katerim boste kolesarili po kolesarskih parkih oziroma malo težjih gozdnih poteh, na treking, cestnih ali električnih kolesih lahko odkrivate še nepoznane kraje v družbi vodnika na kolesu ali pa se v hribe ali gore odpravite z izkušenim planinskim oz gorskim vodnikom.

Vsi naši vodniki imajo veliko znanja in dolgoletne izkušnje pri vodenju. Uživajo v svojem delu in so ponosni na svojo domovino. In z veseljem bodo z vami delili nekaj svoje kulture in znanja.

Sporočite nam svoje želje in skupaj z vami bomo pripravili nepozaben program, kjer vodnik ne bo samo vodnik ampak vaša podpora in prijatelj skozi celoten čas programa.

*** Beseda vodnik zapisana v moški slovnični obliki, je uporabljena kot nevtralna in

velja enakovredno za oba spola (vodnik oziroma vodnica).

Več informacij oz prijave na: info@sloactive.si.