Skupinska tura, kombinacija peš + kolo

0
690

4 noči / 5 dni

Zelo zanimiv, pet dneven pohodno-kolesarski program iz asiaških Dolomitov do beneške ravnice. Dih jemajoča narava in najlepša srednjeveška mesta regije Veneto.

Skupinska tura

0
685

4 noči / 5 dni

Kolesarsko potovanje je čudovita kombinacija prelepe in neokrnjene narave in osupljivih ter zgodovinsko bogatih mest. Naravni park Delte Po zajema izredne naravne danosti in znamenitosti, mesta kot so Mantova, Ferrara in Chioggia pa so prava paša za oči, še posebej, če jih doživljaš na kolesu. Kolesarjenje je nezahtevno, primerno prav za vse ljubitelje spoznavanja zanimivih krajev na aktiven način.

Skupinska tura

0
590

4 noči / 5 dni

Blatno jezero je popolna destinacija za kolesarske popotnike, saj so kolesarske steze in kolesarska infrastruktura odlično urejene. Poleg dobre kolesarske infrastrukture, lepe narave in zdraviliškega turizma, pa se "Balaton" ponaša tudi z elegantnimi palačami, dvorci in bogato kulturno dediščino.

Skupinska tura

0
465

3 noči / 4 dni

Štiri dnevno, razgibano kolesarjenje po Triglavskem Narodnem Parku. Začnemo (in končamo) v Radovljici, vmes pa kolesarimo po čudoviti alpski pokrajini, premagamo gorski prelaz, se spustimo v Trento, skozi prelepo soško dolino v Bovec in nazaj na gorenjsko.
Showing 1-4 of 7 results for Večdnevni izletiClear All